Dieta me mish pule është e pasur me albumina dhe u rekomandohet madje edhe sportistëve kur duhet të humbin tepricën e kilogramëve

Nevojiten vetëm pesë ditë që trupi juaj të sillet në formë të shkëlqyeshme.

Dieta me mish pule zgjat vetëm pesë ditë dhe konsiderohet dietë ekspres. Me gjithë kohën e shkurtër, mund të humbni një kilogram në ditë, gjë që nuk është edhe aq pak.

Është me rëndësi të ndiqni rregullat themelore të ushqimit.

Dieta me mishin e pulës lejon të konsumoni – mishin e pulës pa lëkurë, sepse në të gjendet shumë yndyrë.

Duhet patjetër të pini së paku dy litra ujë në ditë. Gjithashtu janë të lejuar çajet bimore pa sheqer.

Mund të hani sado që të dëshironi, ndërkaq racioni i fundit duhet ngrënë së paku tri orë para se të flini gjumë.

Për efikasitet më të madh të dietës, është mirë të mos përdorni erëza, madje as kripë.