Publikohet një pjesë e këngës “Gun Shot” nga Stresi dhe Anestezioni

Dy hip hop artistat Anestezioni dhe Stresi, ka disa javë që kanë paralajmuar projektin e tyre të ri.

“Gun Shot” titullohet kënga e tyre më e re, që do ta sjellin javen tjetër për publikun, ata ve sa kanë publikuar një pjesë e këngës dhe pritët të jetë një ndër hitet e radhës se dyshes.

Vlen të theksohet se Stresi dhe Anestezioni nuk kanë sjell më këngë se bashku që nga projekti “Thirrne Eulexin”.