Qytetari nuk ha më “bar”, pa e kuptuar se çfarë ka mbi “samar”

1. Partitë politike kosovare, në vend që të ofrojnë politika alternative qeverisëse, po merren akoma me politikëbërje parazgjedhore….!
2. Qytetari, duhet t’i dënoj me armën e votës, herdo kur do të mbahen zgjedhjet (që paraprakisht duhet t’i paraprijë një Ligj i ri Zgjedhor) e radhës. Ndryshe, ndryshimi në qeverisje s’bashku transicionin e procesit të shtendërtimit dhe demokratizimit të vendit, do zgjas me dekada të tëra…
3. E kontigjentet e reja në tregun e punës, nuk do të mund, dhe realisht nuk do e durojnë më këtë manipulim dhe “lojë” të bezdishme e poshtëruese me ikonografinë e protagonizmave të ca liderucave injorant.