Lufta Nacional Çlirimtare – apo Lufta internacionale Pushtuese për shqiptaret ?

Periudha e kthesave te mëdha te popujve në mbarim te luftës se dytë botëore 1945 ishte me tragjedi te mëdha për shumë popuj në veçanti për shqiptarët .
Meqë komunistet shqiptarë këndej kufitrit në Jugosllavi, por dhe anedej në Shqipëri ishin lodra në duart e Milladin Popoviçit e Dushan Mugushes në krye me Titon, Lufta Nacionale Çlirimtare LNÇ e proklamuar,ne esencë u vërtetua me pasoja robëruese në çdo elementë per ne shqiptaret.
Ishte Lufte Internacionale për interesa te Moskes e Beogradit =LIP apo ose
Ishte Pushtuse /Robëruese për shqiptaret qe mbeten nën Jugollsavi = LIP.

Pasojat :
– Aneksimi i Kosoves nga Jugosllavia komuniste 1945
– Likudimi kriminal i çetave te Shaban Polluzhës e Mehmet Gradices nga Fadil Hoxha nën urdhërat e Milladin Popoviçit e Dushan Mugoshes kur i shkrumboi , torturoi dhe vrajti mijëra gra femijë pleqë plaka djem e vajza e ushtarë patriot me orientim Anglo-Amerikan kudo ne Kosovë në krye me komandantin me namë te dëshmuar për dashuri e sakrificë per Kosoven e lirë si pjesë e Shqipërisë Shaban Polluzhen e Mehmet Gradicen , Rexhep Xhelin e shumë e shumë patriot tjerë.
– Vrasja dhe torturimi i Rankoviçit mbi shqiptaret vitet 50-ta
– Lëvizja e Adem Demaqit e Metush Krasnit burgojsa torturimi i rinisë shqiptare ne Jugosllavi te Titos
– Vrasja e Jusuf Gervalles , Bardhoshit e Kadri Zekes, Rexhep Males e Nuhi Berishes
– Vrasja Afrim Zhitise e Fahri Fzlise, Enver Hadrit
– Vrasja e Familjes Jashari dhe komandantit legjendar Adem Jashari — – — Gjenocidi i Milloshoviqit masakrat e vitit 1998-1999 ne Kosovë

Sot ne vitin 2017 neo-komunistja e vogël
Mimoza Kusari alias
Mimoza Hoxha
Mimoza Popoviçi
Mimoza Mugosha, ka një përkushtim për nderimin e krimit çetniko-komunistë, kur shpall tender per ngritjen e permendores se kriminelit Fadil Hoxha , ajo edhe njëherë po i vranë luftetarët e Shaban Polluzhes dhe Mehmet Gradices.

Mimoza Kusari-Popoviçi po deshmon se po te ishte gjallë në vitin 1945 se bashku me Fadil Hoxhen si komisare partizano-çetnike, me duart e saj prej kriminelje do ta vriste Shaban Polluzhen e Mehmet Gradicen ne shërbim te shefit të saj dhe dota digjte shtëpi për shtëpi Drenicen Llapin Gjilanin Dukagjinin e Tivarin, qe te zevendësonte Ali Shukrin e Sinan Hasanin sepse e adhuron poziten e pushtetin, njejtë sot e motivuar pas votës për ego personale po mundohet te përfitoi voten e kuazi elites se vjetër te gjakovarëve.

Komisarja Mimoza Kusari ne moralin e saj patriotik qe i mungon ,.duhet te përkushtohet për gjakovaret patriot te asaj kohe siç ishte Haki Taha qe vrau Milladin Popoviçin e ti vendos permendore për të , për këtë angazhim do ti aplaudonin familjet me te mira gjakovare e te viktimave te Drenices, Dukagjinit, Llapit , Gjilanit dhe Tivarit.

Kuvendi i Kosoves sa me shpejt duhet te trajtoi me ligj krimet e Fadil Hoxhes te ndalohet promovimi i krimit mbi patriotet shqiptar qe dhanë jetën për vlerat Europiane Ango -Amerikane mbi te cilat vlera Mimoza Kusari , pretendon te përfitoi personalisht e ne esencë është një neo-komuniste e vogël.
Stop promovimit kriminal Mimoza-Kusari Popoviçit !

Shkruan:Xhevdet Smakiqi
Anëtar i Këshillit Drejtues të PDK-së

17903641_210909616075072_1418960469752107525_n

17798980_210909319408435_8685554218712123678_n