“Kultura” e pshtjellimit politik!

Shkruan: Xhevdet Smakiqi

Në vitin 2015 kishte filluar kultura e gazit poltik si një veprim tepër i rrallë, ndoshta i pa dëgjuar në shtetet normale, ishte avnancuar me kulturën e bojkotit, bllokades politike e cila zgjati deri në vitin 2017.

Akoma rrim me stres kur fillojnë seancat e Kuvendit se mos po i del tymi ne qoshe apo ne mes te sallës, si ato smundjet kronike personale qe paraqiten kohë pas kohe.

Për fatin tonë te rëndë tash kur kaloi kultura e gazit politik, në vitin 2018 u shfaq smundja e tjetër e partive shqiptare kultura e pshtjelllimit politik, kur ju jeni ne sallë ne dalim, kur ne hyjmë dalim ne, kur ju kërkoni seancë edhe ne kërkojna në te njejtën kohë .

Kur te huajt na kanë kualifikuar si rast (SUI GENERIS) thojshim po na bëjnë për eksperimente si Kosovë e si shoqëri, çdo ditë po e dëshmojmë pa asnjë ndikim te ambasadave se kemi shumë smundje politike se për virusa kemi me miliona.

Sa e tmerrshme me na marr malli me na ba bashkë unik për çeshtje shtetërore Ambasadorat e Amerikes Britanise dhe Quinti.

Ne e prishim dhe menqurinë shqiptare se “si dora jote nuk te kruan askush” jo valla dora jonë po na qel shpinen ne gjak.

Xh.S #kundërpshtjellimitpolitik