Kjo është e tmerrshme!

Shkruan: Taulant Osmani

Kjo është e tmerrshme.

Perfaqesuesja e Kosoves ne futboll, perfaqesuesja e gati 2 milione qytetareve fiton 2:0 ne nje ndeshje miqesore por me organizim zyrtar te UEFA-se dhe askush se di kush jane golashenuesit ose keto informacione vijne me shume vonesa.

Krejt kjo po ndodhe kur teknologjia eshte ne kulmin e saj te arritshmerise.
Kjo si ndodhe asnje vendi tjeter.

Nga parate e shtetit paguhen me dhjetera mijera euro per te drejtat televizive per te shfaqur Oscari’in, EuroVision’in, garat e ndryshme sportive e cka e cka tjeter, por nuk jemi ne gjendje te kerkojme dhe te paguajme organizatoret e ndeshjes per nje transmetim direkt te ndeshjes se perfaqesues sone, te cilen e krijuam pas 8 vjet shtet.
Tek e fundit, kur mundemi me cu ekipe me dhjetra njerez me percjelle ndarjen e cmimeve Oscar ose kur paguajme qe 30 zyrtare te shkojne per te ndjekur Lojerat Olimpike dimerore e verore, ne te cilat prezentohemi me 2, 3 e 5 sportise, eshte e turpshme me thane qe organizatoret e pamundesuan. Me pare, gjendet zgjidhja. Kemi pase mundesi me i dergu edhe vet kamerat tona atje.
FFK duhet me marre pergjegjesine ose duhet me ia drejtu gishtin dikujt se qysh ndodhi qe 2 milione qytetare nuk paten qasje ne shikimin e ndeshjes.
#Marre