Gjithëçka për “Interesa të Qytetarëve”

 

Qytetaret jane te mesuar te presin ka 6 muaj, so problem per Isen e Albin tek fund e kane zakon dhe profesion te keq, qe ti bllokojn qytetare e per kete pune sju bahet vone.

Kosova nje vend ku ç’do individe shikon vetem interesat individuale edhe jo intersat kolektive.

VV dhe LDK, nuk e paskan pasur opzitarizimin e tyre per intersa qytetareve por per interesa te pozitav, kjo po vertetohet ç’do ditë.

Vojsa Osmanit spo ja fut kush mbrenda LDK-es.
Me respekt, Bekim Ibishi