AKT I SHËMTUAR

Nga :Fadil Lepaja

AKT I SHËMTUAR
Pas disa vitesh flamuri kosovar e zëvendëson atë kombëtar në hyrje të Prishtinës, shkruan një gazetë e jona.
Gazetarët në shërbim të politikës ditore , ende nuk e dijnë, se hyrja e Prishtinës, nuk është te ky rreth, ku valon flamuri shqiptar, por është te rrethi në Çagllavicë!
Heqja e flamurit shqiptarë, nga rrethi, nga ana e policisë Kosovare, me urdhër shtetëror, ndërkohë që flamujt e Serbisë dhe Turqisë valojnë lirshëm nëpër Kosovë, është akt i shëmtuar dhe aspak në interes të qytetarëve të Kosovës.