Një tjetër artist i sukseshum nga kompania “On Records”! Blondi sjell projektin “Simpati”

Këngëtari i ri dhe simpatik i On Records ka disa dite që ka lansuar projektin me të ri muzikor nga Zzap & Chriss.

Kënga titullihet “Simpati” dhe po pritet shumë mirë nga publiku, madje kanë vërshuar më të madhë shpërndarjet në rrjetet sociale, duke u ndjekur shumë ky projekt.

Përveç zërit Blondi ka sjelle një videoklip nga FilmNation e që është përfeksionuar me çdo detaj.