Me stil unik dhe zë të veçantë – Serina lanson klipin e ri

Industris muzikore tek ne vetëm sa po vin e po i shtohen aritsta të rinjë, të cilet po jetojn jashtë vendit dhe po mirëpriten mjaftë mirë.

Serina, është artistja më re në tregun muzikore dhe ka tri ditë që ka lansuar projektin e saj të parë në karrirrë që e titulloi “Lojnat”.

Kjo këngë flet për një dashuri që nuk duhet të ketë “Lojra”, e po ashtu Serina në videoklip shfaqet mjaftë tërheqse.

Teksti është shkruar nga këngëtari Yll Limani dhe videoklipi nga Pinkmoon Creative.

Vlen të theksohet se Serina jeton në Bruksel dhe i ka vijuar mësimet në shkollen e muzikes se vjetër Franceze për 8 vite, e po ashtu ajo ka planë që herë pas hëre të publikoj edhe këngë në gjuhen franceze, por synimi i saj njëherë është tregu Shqiptarë dhe jo ajo ndërkombtarë.

Step by step..

A post shared by SERINA Official (@serinamusic) on

Ajo nuk do të ndalet vetëm me ketë projekt sepse shumë shpejt do ta lansoj një tjetër këngë e cila do të jetë prap solo.