“Lok Ked” projekti më i ri nga hip hop artisti B3S

Hip hopi është zhandrri më i degjuari dhe më i dashur nga të gjithë të rinjët.
E këtij zhandrri vetëm sa po vin e po i shtohen artistë të rinjë, që jetojn brenda dhe jashtë shtetit shqiptarë.

E njëri prej tyre është edhe Besi a po i njohur si B3S, i cili jeton në Gjermani dhe ka pak ditë që ka lansuar projektin e ti të parë që e titulloi”Lok Ked”.

Teksti është shkruar nga vetë reperi dhe fletë për jetën reale të hip hop artistit.

B3S, nuk do të ndalet me kaq sepse shumë shpejt do të vi më disa projekte tjera solo e po ashtu bashkëpunim.