Zana Zhaveli shfaq talentin e saj edhe në këndim, në emisionin “Si n’shpi” (VIDEO)

Moderatorja e lajmeve në Tribuna Channel, Zana Zhavelli-Emra e ka sfiduar në këndim bashkëshortin e saj Neki Emrën.

Ajo talentin e saj e shfaqi në emisionin “Si n’shpi”, të udhëhequr nga çifti i lezetshëm, Dhurata Lipovica dhe Fisnik Ademi.

Moderatorja Zhaveli ka kënduar një pjesë të këngës të cilën dyt ia kishin kushtuar dashurisë së tyre, këngë të cilën ju ftojmë ta dëgjoni në linkun e më poshtëm, që nga minuta 30:32