Vetëm Emily Ratajkowski mund të bartë kombinezon të këtillë

Manekinia edhe një herë ka treguar që vërtet çdo gjë i rri mirë

Siç e dini me siguri, Emily ka brendin personal të veshjeve me emrin “Inamorata Woman”, të cilin më së shpeshti vetë edhe e reklamon në profilin e saj në Instagram.

Njëri ndër pjesët nga koleksioni i ri është kombinezoni i bardhë i ngjitur për trupi në të cilën është e pamundur të fshihen të metat dhe i cili rrallëkujt i rri mirë.

Megjithatë, Emily është një ndër të veçantat, sepse, mu ashtu si i rekomandojnë me komente ndjekësit, duket spektakolare në të.

Kjo pjesë e modës shkëlqyeshëm ka theksuar figurën e saj të hollë dhe ka theksuar belin e ngushtë dhe bustin e madh.

Për të mos larguar fokusin nga kjo risi e brendit të saj, manekinia e ka plotësuar vetëm me rrip të hollë ngjyrë të gështenjtë.

Cila nga ju do të merrte guximin ta vishte kombinezonin e këtillë?