Vajzat që udhëtuan në epoka brenda 3 minutash (VIDEO)

Një video e tre vajzave, faqja e të cilave në Facebook quhet SketchShe, që shfaq ato në makinë duke “udhëtuar në kohë”, ka marrë mbi 1 milion e 200 mijë pëlqime në Facebook.

Këto tre vajza shihen në makinë me kostume të dekadave të ndryshme dhe duke vallëzuar me këngët që kanë përcjellur gjeneratat e këtyre viteve.