Tetë aksesorët që më në fund nuk janë më në modë

Trendet e vitit aktual dhe sezonit të ardhshëm përcaktohen nga stilistët kryesorë dhe shtëpitë e mëdha të modës.

Gjithashtu, është e rëndësishme të mbani mend se moda bashkëkohore nuk është e shkruar në gur. Ju mund të vishni pothuajse gjithçka që dëshironi dhe në vend që t’u përmbaheni trendeve të nivelit të lartë, mund të përpiqeni të gjeni stilin tuaj.

Më poshtë keni aksesorët e dalë jashtë mode të zgjedhura nga Bright Side:

Aksesorët e flokëve

Pantallonat e shkurtër

Çanta të vendosura në bel

Çizmet “UGGs”

Atletet e shëmtuara