Studimi: Punonjësit e zyrave shajnë mesatarisht 55 herë në javë

Prizat e laptopit zhduken. Karriget humbasin mbështetësen e pasme. E hëna në mëngjes është koha më e mirë për të pasur një ndërrim qesharak.

Hulumtimet e reja nga 4com tregojnë se një punëtor britanik dëgjon mesatarisht 11 sharje nga secili prej kolegëve çdo ditë të vetme pune.

Në të vërtetë, më shumë se një në 10 punonjës (11%) kanë rrëfyer të dëgjojnë më shumë se 25 të shara në punë çdo ditë.

Duke reflektuar mbi shpeshtësinë e gjuhës së tyre të keqe, një e katërta (25%) e punëtorëve në Mbretërinë e Bashkuar rrëfenin se rrallë ruheshin në të shara, me një në tetë (12%) që deklaronin se ata nuk kurseheshin me të shara.

Ndoshta për çudi, praktikantët dhe ata që kishin përvojë pune u gjetën gjithashtu se ishin të etur të shfaqeshin më të sjellshëm, me vetëm 3% që përdorin sharje gjatë punës.