Si të kopjoni trendin e ri të flokëve të Kylie Jenner ‘Rogue Blonde’ nga shtëpia

Ajo rregullisht eksperimenton me nuanca të reja flokësh përmes parukeve, por duket se Kylie Jenner është e përkushtuar për një pamje të re dhe po lyen flokët e saj ose, të paktën, një pjesë të vogël prej tyre.

Duke u përshtatur me trendet, pamja e re e Kylie përbëhet nga një pjesë e zbardhur e fijeve para nga të dyja anët e fytyrës së saj, duke krijuar një kornizë të ndritshme dhe të bukur pa rrezikuar tërë flokët.

 

Harriet Muldoon jep këshillat se si ta arrini edhe ju këtë pamje:

Si të krijoni pamjen “Rogue Blonde” në shtëpi

Duke përdorur një krehër, merrni një seksion të gjerë 1 cm të flokëve nga pjesa e përparme tek veshi nga të dyja anët.

Lidhni pjesën tjetër të flokëve në një bisht, kështu që është jashtë funksionit dhe përdorni vazelinën si një pengesë për pjesën tjetër të flokëve.

Përdoni zbardhues.

Vazhdoni të kontrolloni flokët derisa të keni ngritur në një të verdhë të zbehtë (duhet të zgjasë jo më shumë se një orë maksimum). Dhe, më pas ju jeni gati të tonifikoni.

Për të mbajtur tonin përdoni shampo të duhur.