Si ta bëni për dhjetë minuta stërvitjen e plotë si manekinia e famshme

Si t’i aktivizoni shpejt dhe me efikasitet të gjithë muskujt e trupit kohë më parë në kanalin YouTube ka treguar manekinia e famshme Karlie Kloss, fytyrë mbrojtëse e shumë brendeve botërore siç janë Adidas dhe Estelloder

Për ushtrime nuk ju janë të nevojshme kurrfarë pajisjesh, pos rrobave të rehatshme, madje mund t’i bëni edhe në dhomën tuaj apo në oborr.

Gjithsej janë dhjetë ushtrime, secili ushtrim bëhet 45 sekonda me pauza prej15 sekondash, transmeton Telegrafi.

Bashkë me Karlie Kloss është edhe trajneri profesional i cili hollësisht shpjegon cilët muskuj gjatë ushtrimit të caktuar aktivizohen.

Nëse nuk jeni aktive, ky lloj ushtrimi do të mund të jetë i vështirë në fillim, andaj rekomandohet që megjithatë të arrini formën para se të filloni ta bëni këtë trening.

Këtë rreth ushtrimesh mund ta përsëritni edhe disa herë, sado që të mundeni.

Për damat të cilat janë në formën më të mirë, Karlie rekomandon trening më të vështirë, i cili gjithashtu zgjat dhjetë minuta dhe aktivizon më shumë muskuj të barkut.