Si ta bëni ish-të dashurin të ri-dashurohet në ju

Ja disa hapa që duhet t’i ndërmerrni për ta kthyer prapë ishin tuaj:

1.Analizoni mirë situatën se pse ju dy është dashur të ndaheni. Mundohuni ta analizoni situatën, nëse vërtet e dashuroni apo thjesht s’jeni të kënaqur nga ndjenja e të qenit beqar.

 

2.Bëhu personi që ai/ajo do të bie në dashuri. Buzëqeshni, bëhuni pozitiv, kush s’do të donte një njeri të tillë afër vetes.

 

3.Përgatitni fjalët e para që do t’ja thoni. Ka shumë rëndësi biseda e parë pas një periudhe ndarjeje, do të jenë mbresat e para që do të ketë për ju.

 

4.Përdore të kaluarën për ta bërë të ardhmen të bukur. Vishni diçka nga e kaluara që i keni lënë mbresa njeriut tuaj të zemrës, apo vizitoni një vend që është shumë familjarë për ju.

 

5.Dëgjoni me kujdes zgjedhjet e fjalive që përdor ai në takimin apo bisedën e ardhshme, vetëm atëherë do ta kuptoni a keni rëndësi për të.

 

6.Gjeni mënyrën për ta kuptuar nëse ishi juaj ka ndjenja ende për ju.

 

7.Pyeteni për diçka të re se çfarë do të dëshironte të bënte së fundmi, ndonjë aktivitet fizik.

 

8.Bëni të ditur se ju keni menduar për të.

 

9.Ftojeni atë të flasë me ju. Gjatë bisedës diskutoni gjërat të cilat e kanë bërë lidhjen mos të ecë.

 

10.Kushtoni vëmendje dukjes suaj, bëjeni ishin tuaj ta kuptojë që ju ende e doni veten, pa marr parasysh ndarjen.

 

11.Ndaloni së menduari për mendimet e njerëzve tjerë për rrotull, nuk kanë rëndësi. Askush nuk e di se si vërtet ju ka bërë të ndjeheni ishi juaj.

 

12.Nëse sapo jeni ndarë, patjetër që duhet ta injoroni, sidomos dy javët e para.

 

13.Kujtojeni, që situata është shpresëdhënëse dhe se shumë çifte çdo ditë ribashkohen.

 

14.Gjeni gjëra të reja të fokusoheni