Shqiptaro-amerikani, ndihmon aeroklubin “AES”

Shqiptaro-amerikani John Chesnut i ka bërë dhuratë aeroklubit “AES ” një fluturake për fluturim në lartësi të ulëta

“Nuk është vetëm pjesë e argëtimit, por ndërlidhet me zhvillimin ekonomik. Kosovës i nevojitet për zhvillim ekonomik dhe ardhmëri, në punësim të gjeneratës së re. Këtë mund ta bëjmë së bashku andaj për këtë jam më se i lumtur që jam pjesë e këtij donacioni”, tha ai.

Aviacioni i përgjithshëm në Kosovë me donacionin e fituar  pasurohet me një avion i cili do të jetë në dobi të gjithë atyre te cilët jo vetëm pasion e kanë aeronautikën./RTK/