Seksi gjatë stinës së dimrit: Pse është i nevojshëm dhe çfarë duhet të dini?

Dimri, apo ndryshe e njohur si stina e seksit, ju ndihmon që mos të sëmuri me grip dhe me ftohje.

Tani që jemi gati në fillim të dimrit, mund të ju interesoj se po ashtu është koha që të hyni edhe në ditët e pasionit dhe dashurisë.

Ka diçka për tek stina e dimrit që e bënë stinën më të mirë dhe më pasionante tek çiftet, raporton “EVOKE”.

Ndoshta mund të jetë arsyeja që jashtë është ftohët dhe brenda është nxehtë, që ju bënë që ju të rrini të përqafuar gjatë gjithë kohës, apo edhe ndjenja e bukur që na japin festat e fundvitit.

Ja disa arsye se pse duhet të kryeni marrëdhënie seksuale gjatë periudhës së dimrit.

Do ju mbajë të nxehtë (në të gjitha aspektet)

 Të flasim sinqerisht, netët e dimrit janë të ftohta. Seksi gjatë verës ju lë të djersitur, ndërsa gjatë dimrit ju duket e drejtë për të bërë. Po ashtu, për shkak se është ftohët ju e keni nevojën të rrini të përqafuar gjatë tërë kohës.

Keni kohë shumë gjatë natës

Ndoshta për shkak se mbrëmja është më e gjatë, por ka diçka rreth dimrit që është më relaksuar se çdo periudhë e vitit.

Keni imunitet më të fortë

Nëse doni t’i mbijetoni të ftohit dhe gripit përgjatë kësaj periudhe, definitivisht duhet ta konsideroni faktin që të bëni më shumë seks. Një studim i mëhershëm kanë gjetur një lidhje të fortë në mes seksit dhe një sistem imunitar më të mirë.