Pse seksi oral është më i miri

Ju keni më shumë gjasa për orgazmë. Fokusi është drejtë atje ku duhet të jetë dhe qëndron aty derisa ju të mbaroni.

Të gjithë e dinë se çfarë duhet të bëjnë. Askush nuk është i hutuar nga ajo që çdo person duhet të bëjë. Ka plane lojërash dhe projektesh. Ju keni menduar të qëndroni atje dhe të keni orgazmën më të mirë të jetës tuaj, dhe ai është duke menduar për të dhënë atë për ju.

Vëmendja është e gjitha mbi ju. Ju nuk keni për t’u shqetësuar nëse ai është gati për të ardhur ose në qoftë se ju duhet të bëni më shumë. E gjitha që ju duhet është të përqëndroheni… mirë, çdo gjë që ju doni të mendoni. Ju i bëni rregullat këtu.

oral