Pse çdo grua ka nevojë për sytjena?

Pse çdo grua ka nevojë për sytjena super-komod, me stil dhe mjaftueshëm mbështetës për gjinj më të mëdhenj.

 

Takimi i parë me sytjena të butë, rreth vitit 1989, u zhvillua nga një 12-vjeçare në dyqanin e tyre të turpshëm.

I rrethuar nga kazanët e pazareve dhe najloni i ndezshëm, ajo kishte një dyqan “sytjena të stërvitjes” së bardhë të urryer nga një zonjë bruske që markonte një shirit matës.

Ajo nuk e dinte që ato trekëndësha të parë najloni të shtrirë do të vazhdonin të bëhen lartësia e modës, të kompletuara.

Pasi ruajtja e adoleshentëve dhe pensionistëve, sytjena e butë, pa tela është tani një prirje e madhe. Pëlhura të buta, shtrirëse dhe pëlhura sportive të teknologjisë së lartë janë seksi i ri.