Plotësoni këto tri kërkesa dhe meshkujt do të bien në gjunjë

Meshkujt nuk do t’ju tregojnë asgjë kur është fjala për seksin. Ata ju tregojnë vetëm disa nga sekretet e tyre seksuale, ndërsa të tjerët mund të jenë të turpshëm.

Sigurisht, këto janë tri dëshirat më të zakonshme të meshkujve që nuk do t’ua kërkojnë kurrë, por vetëm do të presin, transmeton KosovaPress.

Bisedat “e ndyta”

Shprehja e një shprehjeje seksi gjatë një marrëdhënieje intime disa meshkuj i bën më emocionalë. Vetëm një fjali mund të maksimizojë imagjinatën dhe dëshirën seksuale. Shumë njerëz mendojnë se gjatë bisedave “të pista” ata mendojnë për anën vulgare, por më efektive është biseda në të cilin një grua i tregon partnerit të saj se çfarë dëshiron prej tij në atë moment.

Skena nga filmat për të rritur

Hulumtimet kanë treguar se meshkujt shikojnë shumë filma për të rritur dhe shpesh kërkojnë frymëzim për lojëra të nxehta në jetën seksuale. Të rrallë janë prej atyre që tregojnë se ndonjëherë kanë aktruar disa nga skenat, pasi është e pakëndshme të pranojnë se ato ishin të frymëzuara nga filmat për të rritur.

Ju jeni vetë në “aksion”

Një sondazh i një faqe në internet për njohje tregon se burrat pranojnë se adhurojnë të shikojnë partnerët e tyre derisa ata vetëkënaqen. Ekziston diçka jashtëzakonisht emocionuese në vëzhgimin e femrës gjatë këtyre momenteve. Meshkujt kanë zbuluar se e pëlqejnë më së shumti për shkak të njohurisë se një grua është maksimalisht e sigurt në vete, e njeh trupin e saj dhe nuk ka turp nga kënaqësia e saj.