Pesë këshilla të ekspertëve në lidhje me jetën seksuale

Pesë këshillat kryesore për rritjen e dëshirës seksuale me pozicione të ndryshme.

Po kërkoni ta ktheni përsëri shkëndijën në jetën tuaj seksuale?

Mënyra më e mirë për të dëshiruar më shumë seks është të bësh më shumë seks. Ju dhe partneri juaj mund të ktheheni në aktivitetin e duhur me këto këshilla të ekspertëve.

Kur bëhet fjalë për rritjen e dëshirës me partnerin tuaj, provoni si vijon:

Krijoni një listë të dëshirave

Për shumë çifte që flasin për dëshirat mund të jetë një gjë e ndërlikuar.

Ndonjëherë krijimi i listave, dhe më pas paraqitja e tyre partnerit tuaj në një mënyrë të përgjithshme, mund t’i ndihmojë ata të marrin një kuptim më të mirë.

Është gjithashtu një mënyrë argëtuese për të zhbllokuar komunikimin rreth jetës tuaj seksuale dhe kur bëhet pa pritje, mund të ndihmojë për të krijuar një hapësirë ​​më të sigurt për ndarjen e dëshirave brenda partneritetit tuaj.

Eksploroni ritmet

Për shumë njerëz, dëshira e tyre bazohet më shumë në atë që quhet “dëshirë e përgjegjshme”, që do të thotë se ata kanë nevojë për forma stimuluese të prekjes për t’u gjendur në humor.

Eksperimentoni me lojë me role

Gjithkush ka një model unik seksual i cili përfshin personazhe në fantazitë tona që mund të mos ndihemi rehat t’i eksplorojmë në jetën reale.

Njohja me ato që janë fantazitë tuaja personale, ndarja e tyre me partnerin tuaj dhe më pas aktualizimi i tyre në një lojë me role mund të jetë një mënyrë e sigurt dhe efektive për të rritur lidhjen me partnerin tuaj.

Provoni një pozicion të ri

Pozicionet seksuale janë pjesë e një vazhdimësie të shprehjes sensuale.

Eksperimentoni me masturbim reciprok

Masturbimi është një mënyrë e shkëlqyeshme për t’u përshtatur me nevojat e trupave tuaj dhe kur krijoni një hapësirë ​​për të eksploruar këtë lloj praktike me një partner që mund të mësoni se çfarë ju entuziazmon.

Është një mënyrë e shkëlqyeshme për të hequr presionin nga vetja rreth performancës, ndërsa eksploroni kënaqësinë.