Për këtë fotografi ajo mund të përfundojë në burg! (FOTO)

Femra më e bukur në Rusi,Sofia Nikitchuk është fotografuar me flamurin rus. Për shkak të kësaj fotografie në kopertinën e revistës “Stolnik” Miss Rusia mund të ndiqet penalisht.

Pas shkak të kësaj fotografie Sofia është thirrur për bisedë në Prokurori, transmeton TetovaSot.

Edhe pse sipas ligjeve ruse fotografia ku është miss-ja, përfaqëson mosrespektimin e shtetit, ajo ka mohuar akuzat: Unë e dua vendin time dhe i respektojë simbolet e saj.

Siç raporton mediat rusa nëse prokurori vendos për fillimin e procedurës kundër Sofia, ajo mund të përfundojë në burg./TS/

1