Pastrimi i veshkave është i domosdoshëm për mirëmbajtjen e shëndetit.

Pastrimi i veshkave është i domosdoshëm për mirëmbajtjen e shëndetit. Kjo për shkak se për një kohë të gjatë veshkat mbledhin toksina, kristale, gurë të vegjël.

Që të mos kemi probleme duhet bëhet pastrimi i veshkave, në të kundërtën do të kemi probleme.

Produkt shumë i mirë për pastrimin e veshkave është çaji nga majdanozi. Marrim një grusht me majdanoz të larë e presim në copëza më të mëdha, vendosim në enë dhe hidhni ujë (aq sa të mbulojmë fletët). Pastaj vendoseni në shporet të zihen për 10 minuta. Largojeni nga shporeti, lëreni të ftohet (me kapak). Pasi të ftohet kullojeni dhe vendoseni në frigorifer. E pini të ftohtë, një herë në ditë nga një gotë. Mund të bëni edhe çaj më të fortë në mënyrë që ta lini për 30 minuta rë rrijë i mbyllur.