Pas “Ice Bucket Challenge”, vjen sfida e c*cave (VIDEO +18)

Sfida e famshme “Ice Bucket Challenge” përfshiu gjithë botën verën e shkuar por në prag të kësaj verë një tjetër sfidë ka nisur.

Bëhet fjalë për “Sfidën e C*cave”.

Femra të zhveshura përpiqen të mbajnë një coca-cola me gjoksin e tyre.

Shumë vajza të reja kanë vendosur shishen e coca-colës dhe pijeve të tjera në mes të gjokseve të tyre duke e mbajtur pa duar. Sfida ishte me shishe të ndryshme, nga ajo e qelqit te shishja 0.50ml dhe ajo 1 litërshe.

A thua edhe shqiptarët do të sfidohen me këtë sfidë dhe do ta përcjellin këtë trend?/Mapo/

https://www.youtube.com/watch?v=stff2hLmf_Q