Njihuni me Theresa Roemer: Gruaja me dollapin më të madh të rrobave në Amerikë

Një nga ankesat më të mëdha që të gjitha gratë duket se kanë: Nuk ka hapësirë ​​të mjaftueshme në dollap.

Por, nuk është problem për Houston, sipërmarrëse dhe filantropiste me qendër në Texas, Theresa Roemer, e cila ndërtoi dollapin fantastik prej tre katesh në shtëpinë e saj, llojin e hapësirës që do t’i bënte shumica e grave të binin në gjunjë (që ata zakonisht bëjnë kur e shohin).

“Kam pasur dollapë të bukur, pavarësisht nëse ishte dhjetë nga dhjetë ose 3000 metra katrorë”,  tha Roemer. “Unë kam menduar gjithmonë se një dollap është reflektim i drejtpërdrejtë nga ju … shumica e njerëzve mendojnë për një dollap si të shëmtuar, një vend për t’i zënë gjërat vetëm, dhe unë jam krejt e kundërta. Unë mendoj që nëse nuk e shoh të bukur, nuk do ta vesh atë”.