Ndiqni këto mënyra shkencore për të rregulluar shikimin tuaj

Një parim themelor i mjekësisë është se nëse nuk i përdorni muskujt, bëhen më të dobët.

Ashtu si çdo muskul tjetër, ju duhet t’i stërvitni muskujt e syve tuaj dhe t’i mbani në gjendje të mirë për funksionim, transmeton lajmi.net

Bright Side ka përzgjedhur nëntë mënyra shkencore të provuara për t’a bërë këtë.

  1. Mbyllni sytë për disa minuta për çdo 2-3 orë.

Këtu janë 16 ushtrime themelore të njohura që mund t’i përdorni për t’i stërvitur sytë tuaj. Bëni ato çdo ditë në rendin e treguar.