Martohet një çift homoseksualësh në Tiranë (FOTO)

Për herë të parë në Shqipëri është zhvilluar martesa mes dy homoseksualëve nga Britania që prej kohësh jetojnë dhe punojnë në Shqipëri.

Donald Holder dhe Michael Keane e zhvilluan ceremoninë e martesës brenda ambienteve të ambasadës Britanike në Tiranë.