Mahnitëse ‘Vendi i 100 mrekullive’ (FOTO)

Në botë egzistojnë shumë mrekulli, dhe jo të gjitha i  keni parë.

Ja një shembull i tillë.

Ky eshte vendi i 100 mrekullive.

Quhet i tillë, pasi kur bie shi i dendur, në secilin mal, formohet një ujëvarë duke bërë plot 120 të tilla./Tribuna/