Lëngu i trangullit përmirëson dhëmbët

Lëngu i trangullit është një nga lëngjet më natyrale dhe të shëndetshme.

Trangujt bëjnë të mundur rritjen e flokëve dhe shtresimin e thonjve. Për më tepër, ky lloj i lëngut ndihmon në përmirësimin e dhëmbëve nëse ato janë në gjendje të keqe dhe mishrat e tyre, meqë përmbajnë kalcium dhe fosfor.

Do të ishte më mirë që ky lëng të kombinohej me karotë, spinaq apo edhe sallatë jeshile. Bashkimi i tyre përbën një kurë të mirë në trajtimin e reumatizmës dhe dhembjeve të kyçeve.