Këto tendenca të bukurisë nuk dalin asnjëherë nga moda

Nuk është gjë e keqe të i përcillni tendencat e bukurisë, por kur ato dalin nga moda ju do të përfundoni me një masë të madhe të rrobave dhe kozmetike që nuk do mund të i përdorni më, raporton “Bright Side”.

Në mënyrë që mos të shpenzoni më para dhe të dukeni më me stil në të njëjtën kohë, është mirë të investoni në dukje që nuk del nga moda.

Grimi natyral

Buzëkuqi klasik i kuq

“The cat eye”

Qerpikët e gjatë

Vetullat e trasha

Balluket

Stili i flokëve “Bob”

Jinse dhe ‘Denim’

“Çizme të kalërimit”