Jimmy Choo me këpucë të 600 eurove – kritikohet se duken si furçë e lirë për pastrim

Nëse do t’i shpenzoni 600 euro në këpucë, me siguri se nuk do ta pastroni shtëpinë duke i mbathur ato.

Por, blerësit janë duke sugjeruar se një palë këpucë nga Jimy Choo duken si diçka me të cilat mund ta pastroni dyshemenë.

Këpucët e gjelbra nga brendi i njohur janë krahasuar me furçat e pastrimit për shkak të dizajnit “leshatok”.

Ndonëse shumicës së njerëzve u pëlqen brendi dhe produktet që ka, duket se këto këpucë nuk kanë marrë edhe aq vëmendje të mirë.

Thënë më thjesht, njerëzit në rrjetet sociale nuk janë mahnitur nga ky stil.

Një komentues me emrin Jim Rimmer ka shkruar se “këto këpucë kushtojnë më pak se 5 sterlina në Amazon”, duke e bashkëngjitur edhe një fotografi të furçës së pastrimit.