Ja se si të “kalëroni” drejt orgazmës

Nuk ka ndonjë pozicion tjetër seksual më të preferuar nga çiftet se ai i “kalorësit”.

Meshkujt shijojnë faktin se nuk bëjnë gjë, ndërsa grave u pëlqen të jenë në komandë.

Përveç pozicionit të misionarit, ai i “kalorësit” është një klasik absolut.

Për meshkujt, ky është pozicioni më i preferuar për seks.

Dhe 75 përqind e grave mendojnë kështu.

Nuk është çudi pasi në këtë pozicion, klitori stimulohet lehtësisht.

Shpesh, seksi në këtë pozicion përfundon në orgazëm për femrat.

Burrat pëlqejnë që gratë të marrin iniciativë. Një në tre thonë se stimulohen më shumë, kur gratë bëjnë hapin e parë.

Joshja seksuale shtohet edhe më shumë kur ajo është sipër, pasi mund t’i shohësh trupin dhe lëvizjet e gjoksit.