Ja garderoba e duhur pranverore (FOTO)

Trendi i modës për këtë vit duket se vazhdon të jetë dhe veshjet e ngjashme të sezoni të kaluar, kjo është një mundësi e mirë që ju të përdorni dhe ato në stilin tuaj.

E bardha është një ndër ngjyrat më të preferuara të sezonit e cila me një stil të veçantë kombinimi krijon dhe pamjen perfekte që na nevojitet.

Në foto vëmë re se veshjet me lule janë një trend tjetër i këtij sezoni prandaj mos hezitoni të përdorni veshje të tilla.

Mjafto që ju të ndiheni rehat me stilin që keni zgjedhur dhe kjo do të bëjë të kaloni një ditë perfekte.

D1 d2 d3. d4 d5 d6 d7 d8 d9