Ja çfarë ndodh me lëkurën kur nuk përdorni pudrën dy ditë në javë

Nga një studim i kryer në Mbretërinë e Bashkuar, 2/3 e femrave përdorin krem pudër shtatë ditët e javës dhe tri të katërtat prej këtyre vuajnë nga shfaqja e akneve.