Indianara, përgatitet për ‘Miss Bum Bum’ (+18)

​Edhe Indianara Carvalho është duke u përgatitur për një provë me bikini.

Ajo do të duket kështu sikurse në foto dhe për këtë ajo ka humbur 4.5 kg.

‘Miss Bum Bum Brazil’ është një konkurs special ku mbledhë femrat me të pasmet më seksi nga ky shtet.

Ajo njihet për tatuazhin me logon e Barcelonës.

ind miss4 miss1