Festa e çmendur e studentëve, alkool e puthje në plazh (Foto+18)

Në SHBA kjo është periudha kur mijëra studentë fillojnë pushimet pranverore.
E natyrisht ata ia mësyjnë plazheve më të njohura në SHBA dhe Meksikë.

Festa e tyre sipas këtyre fotografive që ka realizuar Daily Mail tregon se studentët bëjnë një festë të çmendur.

26-5-629x420_1491380266-8908497

21-18-629x420_1491380262-9620811

12-51-586x420_1491380254-834150

10-54-330x420_1491380244-2897631

9-55-581x420_1491380240-5055217

7-59-558x420_1491380233-9199301