Femrat nuk ngopen me seks! Hedhin sytë nga më të rinjtë

Fenomeni i “toy boy” është në rritje në mbarë botën.

Sipas një studimi të fundit femrat janë gjithnjë e më të pangopura me seks.

Rezultatet e një sondazshi të kryer në Itali tregojnë se 56 përqind e femrave duan të kenë seks me më të rinj pasi i kënaqin më shumë.

Për studim u morën 800 femra të moshës 35-50 vjeç.

“Lidhjet me meshkuj më të rinj kanë krijuar në shumë raste varësi. Femrat ndjehen më mirë dhe ndjehen komandante në seks. Të rinjtë u falin më shumë kënaqësi seksuale”, tha drejtuesi i sondazhit të kryer nga “CougarItalia”, një portal për njohje.