Elisabetta Canalis shet celularin me fotot e nxehta (FOTO)

Kur dikush vendos të shesë celularin, e para gjë që bën është fshirja e fotove dhe materialeve private. Por Elisabetta Canalis, ish –velina e Striscia la Notizia ka vendosur që smartphone –in e saj ta shesë me gjithë foto e madje me gjithë disa video të nxehta, ku ajo shfaqet me shoqërinë apo me bashkëshortin Brian Perri. Ka edhe foto ku ajo shfaqet me gjoksin jashtë, shkuarn lapsi.al.

Në këtë mënyrë Canalis synon të kontribuojë për një fushatë në favor të kafshëve të braktisura. Paratë që do të marrë nga shitja e celularit do të shkojnë të gjitha për këtë fushatë. Ofertuesit kanë afat deri më 18 maj.

E1 e2 e3 e4 e5 e6