E tregon eksperti: Ja si ta rrisni penisin gjatë seksit

Shumë burra dëshirojnë që të kenë gjatësi më të madhe penisi.

Në fakt, një studim i kohëve të fundit nga Universiteti i Kentucky, i cili bëri sondazh me më shumë se 14,000 burra, zbuloi se 45% e tyre duan të rrisin gjatësinë e organit gjenital.

Duke folur ekskluzivisht me Daily Star Online, ONE ekspertja e seksit Annabelle Knight tha se krahas produkteve për rritje të organit gjenital, ekziston një produkt tjetër që kjo të arrihet gjatë marrëdhënieve seksuale.

Lodra seksi që rrit madhësinë vjen në një gamë të variueshme të formave dhe gjatësive.

Zgjatësit e penisit gjithashtu mund të rrisin penisin, duke e kthyer atë deri në 19.5 centimetra.

Megjithatë, produkti është në dispozicion vetëm në vendet e zhvilluara, derisa mund të blihet në platforma online.