E rrallë: Foshnja fotografohet me 1616 vaksina përreth, arsyeja prapa fotos do iu shokojë

Krijimi i një jete të re është mrekullia më e madhe, dëshmi se dashuria është fuqia më e fortë në univers.

 

Një fëmijë është gëzimi më i madh në jetë, arsyeja për të kapërcyer të gjitha pengesat, të jeni të guximshëm për të luftuar dhe të shijojë çdo moment të vetëm të ditës.

Sidoqoftë, kur prindërit nuk janë të bekuar të konceptojnë në një mënyrë normale, ata ose pranojnë realitetin ose vendosin ta ndryshojnë atë duke adoptuar një fëmijë ose duke provuar alternativa të tilla si fekondimi në vitro (IVF).

Patricia dhe Kimberly O’Neill zgjodhën të fundit, por nuk ishin plotësisht të vetëdijshëm për luftën që pritej.

Ata u martuan në vitin 2017 dhe ishin përpjekur të shumohen që nga viti 2014. Sidoqoftë, pasi panë një doktor për inseminim intrauterine dhe patën dy përpjekje të dështuara, ata iu drejtuan fekondimit në vitro (IVF).

Pas katër aborteve dhe diagnozës së faktorit V Leiden, ata nuk e dinin nëse duhet të vazhdonin të përpiqeshin, por përfundimisht vendosën ta bëjnë këtë. Ata punuan me një mjek që specializohet në Factor V Leiden dhe mirëpritën një fëmijë të shëndetshëm.

Sidoqoftë, ajo që njerëzit e tjerë panë në vajzën ishte një fytyrë e ëmbël.

O’Neills punësoi Samantha Packer të Fotografisë Familjare Packer për të bërë fotografi të foshnjës dhe familjes, por nuk e dinte se njëra nga ato të shtëna do të ishte frymëzuese për shumë njerëz në mbarë botën.

Në foto, foshnja dy javore në Londër shtrihet në mes të dy zemrave të krijuara nga qindra gjilpëra në vitro (IVF) fekonduese të përdorura për ta konceptuar atë. Londra ishte tundur fort, një distancë e mirë larg gjilpërave, dhe secila gjilpërë ishte e mbuluar me siguri.

Kjo foto e Londrës reflekton në udhëtimin e gjatë dhe të vështirë, që prindërit e saj kishin në një dritë të re, një dritë fuqie,

shprese, këmbëngulje dhe dashuri.