Do të ngazëlleheni se çfarë mund të bëni me një çorape

Nëse dëshironi të jeni kreativ, shfrytëzoni rastin dhe bëni vetë dordolecin e bardhë

E gjitha që ju nevojitet janë një palë çorape të vjetra nga të cilat mund t’i bëni dy kukulla interesante të cilat vogëlushëve tuaj do t’u shërbejnë për lojë apo që në shtëpi do t’ju shërbejnë si zbukurim.
Kjo vajzë ka propozuar një mënyrë kreative dhe interesante se si t’i përdorni çorapet e vjetra dhe i ka ngazëllyer bash të gjithë të cilët e kanë shikuar këtë video.

Pos çorapeve të bardha, ju nevojitet edhe peri, orizi me të cilin do ta mbushni dordolecin, një copë pëlhurë për shallin e tij, dy pulla dhe super-ngjitësi me të cilin do t’i ngjitni tri gjilpëra me kokë.

Shikojeni videon…