Disa nga të mirat e të qenit ‘single’ në ditën e Shën Vlentinit

Njerëzit beqarë po përqafojnë dashurinë për veten.

Edhe një herë, Dita e Shën Valentinit është mbi ne për një vit tjetër, njerëzit beqarë po përqafojnë dashurinë për veten duke ndarë gjërat më të mira për të mos qenë në një lidhje, raporton “indy100”.

Tweet-et duke përdorur hashtagun #HappyImSingleBecause përmbytën faqen e mediave sociale për të çuar në festimin e dashurisë të drejtuar nga kapitalistët, dhe ato janë aq të sakta sa që bëhen qesharake.

Shumë prej tyre nuk kanë pse të ndajnë ushqim.