Dan Bilzerian, selfie me 5 vajza nudo dhe të armatosura

Ujku i Instagramit Dan Bilzerian ka goditur sërish.

Në foton e tij të postuar me komentin “selfie i të dielës”, ai ka dalë përkrah disa vajzave tërësisht të zhveshura, të cilat mbulohen paksa me armë të ndryshme automatike dhe mitralozë.

Dan Bilzerian është i njohur për jetën e tij luksoze dhe është një ndër pasanikët më të mëdhenj të Kalifornisë.

10390330_1652193698351225_6998018457959244003_n dan-e1430760048184