A është ky imitimi më i mirë i kafshëve?! (VIDEO)

Shikojeni këtë video me sytë e mbyllur për një moment dhe do të mendoni se ju jeni në një kopsht zoologjik.

Kjo afrikano-amerikan pa ndonjë problem ka imituar tingujt e kafshëve. Pulat, kuajt, macet, e shumë të tjera.