5 trende te veshjes për këtë dimër

Dimrit përmban arsyetim perfekt të mos i kushtojmë shumë rëndësi dukjes, sepse e dimë është ftohët.

Mirëpo, ndonjëherë kemi nevojë për më shumë se një palë xhinse dhe një xhaketë të nxehtë. Shpesh herë kemi nevojë për inspirim që të dukemi më ‘in’ dhe më me stil për gjatë kësaj stine.

 Prandaj, për të gjitha ato vajza të cilat kanë dëshirë të duken mirë në të gjitha stinët, do ju interesoj të dini trendet e dimrit që jemi pothuajse në të.

Shikoni më poshtë 5 trendet e veshjes, kryesisht trende se si të vishni gjatë ditës.