​Përfitimet shëndetësore

Marrëdhëniet seksuale sjellin një ndër kënaqësitë më të mëdha në jetë dhe është thelbësore për mbijetesën e llojit njerëzor.

Përveç kënaqësisë, seksi ka edhe shumë përfitime tjera për shëndetin tuaj, por ekspertët këshillojnë që çiftet ta praktikojnë atë saherë që kanë mundësi.

-Seksi përmirëson disponimin.

-Seksi është i mirë për zemrën.

-Seksi mbron kundër ftohjeve.

-Seksi zgjat jetën.

-Seksi ka efekt mbrojtës për shëndetin e njeriut.

-Seksi rrit pjellorinë.